Activitats

 • Dijous Xarel·la i Xerigotada
  Dijous Xarel·la i Xerigotada
  15,0045,00
  Quickview

  Dijous Xarel·la i Xerigotada: música, formatges i cava

  Cava Guilera i formatges Xerigots s’han unit per oferir el cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’, una idea original de l’Associació Cultural Rimaires. Junts han creat una proposta a l’aire lliure, entre vinyes, que pretén fusionar els millors caves de Guilera amb els formatges afinats de Xerigots i la música de quatre artistes femenines. L’objectiu d’aquest cicle, és per una banda, celebrar la vida fent gaudir d’una experiència gastronòmica i cultural total en un indret màgic com és Cava Guilera i, alhora, explorar nous formats per contribuir a fer més accessible i sostenible la cultura i promocionar quatre artistes dones del nostre país.

  El cicle tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol. Vist l'èxit obtingut al juliol, obrim una nova data!! El 9 de setembre!

  Tindrà dos tipus d’entrades: TOTAL - Amb una visita al celler i un sopar amb 20 formatges afinats per l’ocasió per Xerigots i maridats amb 4 caves Gran Reserva de Cava Guilera i un concert entre vinyes d’una cantant, a partir de les 19h (45€) XS - Copa de cava i aperitiu i concert , a les 22 hores (15€). Les artistes que actuaran al Cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’ seran: 8 juliol: Clàudia Cabero i Guillem Aguilar 15 juliol: Marina Gil 22 juliol: Sara Sambola i Aleix Bové 29 juliol: La Pau i Alícia Rey 9 setembre: Marina Gil Lloc: Cava Guilera Hora: A les 19h per l'experiència total. A les 22h per la XS.
  15,0045,00
  15,0045,00
 • 40,00
  Quickview

  Visita i tast de formatges i vins a Xerigots

  ,
  A l’Obrador Xerigots, en una antiga nau del segle XIX al carrer Comerç de Vilafranca, hi ha l’espai d’afinament de formatges, en antics cups ceràmics on abans s’emmagatzemava vi. La proposta és una visita per conèixer el procés d’afinament de formatges, les instal·lacions, i després, el tast: un tast de 5 vins amb 20 formatges. És tot un àpat! Es tracta d’un recorregut per conèixer diferents formes d’elaboració de formatges, posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge. El preu és de 40 euros per persona (aforament segons les restriccions sanitàries del moment).
  40,00
  40,00