Preguntes freqüents

Mètodes d’enviament

Quins mètodes d'enviament hi ha actius?

Actualment tenim actius dos mètodes d’enviament:

· Enviament a domicili 

· Recollida a l’Obrador (de dimarts a divendres de 7 a 15:30h)

Tarifes de l'enviament

Aquestes són les nostres tarifes d’enviament a domicili:

  • Compra de formatge : Enviament gratuït 
  • Compra de formatge + vi : Enviament gratuït
  • Compra de només vi: 5€ d’enviament

Tens problemes amb l'enviament?

Per defecte no hi ha seleccionat cap mètode d’enviament.

Per solucionar-ho sols has de seleccionar un dels dos sistemes d’enviament i continuar amb el pagament de la compra.

Es pot aplicar algun descompte per a la recollida a l'obrador?

Sí, es pot aplicar un descompte de 4 euros per anar a recollir el producte a l’obrador en els horaris establerts (de dimarts a divendres, de 7:00 a 15:30 hores). Aquest descompte només està disponible en cas de comprar una selecció de formatges o una selecció de formatges i algun vi. És important tenir en compte que, en cas de realitzar una comanda que només inclogui productes vinícoles i cap selecció de formatge, no s’aplicarà aquesta bonificació.

Per poder gaudir d’aquesta reducció del preu final, cal introduir el cupó OBRADOR a l’apartat concret de la cistella. S’ha de prémer el botó ‘Feu clic aquí per posar el codi’:

Seguidament, s’ha d’escriure la paraula ‘OBRADOR’ i prémer ‘Aplica el cupó’.

Subscripcions

Què són les subscripcions?

Subscriu-te a Xerigots a Casa i viu els nostres formatges amb els amics i la família quan vulguis.

Cada mes rebràs a casa una selecció de formatges artesans afinats a les nostres instal·lacions i al punt òptim de consum per viure una autèntica experiència Xerigots. Aniran acompanyats d’una guia de consum, amb informació de cada formatge i consells sobre quins són els millors vins per acompanyar-los.

Volem que t’endinsis al món del formatge i que en coneguis tots els detalls: tipus de llet, elaboracions, productors, regions, etc. Per això, cada mes, la selecció de formatges variarà.

Pots comprar l’experiència 1 vegada o fer una subscripció de 3 mesos o de 6 mesos.

Quin dia es farà l'entrega?

Des de Xerigots no fem entrega tots els dies, tenint en compte que es tracta d’un producte fresc i que volem garantir la màxima qualitat. No obstant això, pel que fa als dies disponibles, deixem la possibilitat que el client esculli la que li vagi millor i que pugui ser al lloc de recollida.

Mètodes de pagament

Bizum

Com em dono d'alta?

El procés és molt senzill:
1. Escull l’entitat amb què vols unir-te a Bizum.
2. Cerca’n l’aplicació en la Play Store o l’Apple Store
3. Descarrega-la
5. Introdueix les teves credencials de banca en línia i entra-hi
6. Accedeix a l’àrea Bizum o a enviar/rebre diners amb Bizum

Què és la clau Bizum?

La clau Bizum és un codi de 4 dígits amb el qual podràs comprar a totes les botigues que tinguin el botó Bizum com a mitjà de pagament disponible.

Com obtinc la meva clau Bizum?

Pots obtenir-la en l’aplicació del teu banc, entra aquí i fes clic sobre el logotip del teu banc per obtenir-ne més informació. Podràs canviar-la sempre que vulguis des d’aquesta aplicació.

 Targeta de crèdit o dèbit

Nova normativa Europea PSD2

PSD2 (Payment Services Directive) és la Directiva Europea que regula els serveis de pagament (per exemple transferències, domiciliacions, pagaments amb targetes…) realitzats a Europa amb la finalitat d’impulsar la transparència, la competència, i la innovació dels serveis de pagament del sector financer.

Permet a més que terceres empreses (Third PartyProviders o TPP), també intervinguin en els pagaments. Això és el que es coneix com openbanking.

A Espanya es va aprovar el Reial decret llei 19/2018 de serveis de pagament per a transposar aquesta normativa al nostre ordenament. La norma recull els drets i obligacions d’entitats i clients en matèria de serveis de pagament. Una qüestió molt rellevant és el reforç de les mesures de seguretat per a realitzar aquestes transaccions incloent mesures de doble autenticació o autenticació reforçada.

La doble verificació per realitzar el pagament

Una de les principals novetats és que la nova normativa PSD2 introdueix l’autenticació reforçada o doble autenticació (“SCA”, en anglès Strong Customer Autentication) com a via per a reforçar la seguretat de les teves transaccions.

Es tracta d’una mesura de seguretat per a evitar el frau en les operacions de pagament no presencials. Abans de fer una d’aquestes operacions, hauràs d’aplicar, almenys dues dels següents mitjans de verificació de la teva identitat:

– Alguna cosa que tens. Per exemple, una app mòbil.
– Alguna cosa que només saps tu. Per exemple, un PIN o una clau.
– Alguna cosa teu. Per exemple, una empremta dactilar o una altra     biomètrica.