Vins

Filters

S'estan visualitzant 8 resultats

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

8 products

 • Dos de Blancs
  Dos de Blancs
  25,00
  Quickview

  DOS DE BLANC

  Aquesta selecció conté dos vins blancs. Perquè, els amants del formatge sempre han de tenir vins blancs a la nevera, a punt d'encetar. Concretament, hi trobareu els vins Vermell de Can Descregut i Aucalà Blanc  
  25,00
  25,00
 • Dos del Penedès
  Dos del Penedès
  20,00
  Quickview

  DOS DEL PENEDÈS

  Aquesta selecció conté dos vins del Penedès, dos vins característics de la DO que ens acull, de la terra de Xerigots. Concretament, hi trobareu: Vinomi Can Descregut: Xarel·lo i Xarel·lo Vermell per un blanc fresc i sec, ideal per a qualsevol hora. Viladellops Garnatxa: Pura fruita vermella amb el toc mineral del terreny calcari del Massís del Garraf
  20,00
  20,00
 • Selecció escumosos
  Selecció escumosos
  25,00
  Quickview

  SELECCIÓ ESCUMOSOS

  La primera opció que ens ve al cap quan parlem de vins per acompanyar formatges acostuma a ser el vi negre. Els costums, les tradicions, pesen molt i no sempre són un encert. El que encara no tenim molt interioritzat malgrat els seus bons resultats és combinar els formatges amb vins escumosos. Les bombolles ens ajuden molt a 'netejar' la boca i també ens potencien aromes en el postgust, per via retronasal. Aquest cop, en aquesta selecció, tindràs 3 escumosos:
  Comte SubiratsUn cava jove, fresc i de bombolla ben integrada a partir del cupatge tradicional.
  Mascaro PureUn cava reserva amb predomini de la Parellada. Equilibrat, net i sec. Un autèntic Brut Nature.
  Torres Prunera Gran ReservaUn cava gran reserva de Xarel·lo, Macabeu i Parellada amb més de 33 mesos de criança. El contacte amb les seves mares li ha aportat volum i complexitat.
  25,00
  25,00
 • Selecció agosarats
  Selecció agosarats
  40,00
  Quickview

  VINS AGOSARATS

  De tant en tant ens agrada descobrir nous cellers, nous estils d'elaboració o noves maneres d'entendre els vins d'una zona. Això serà la selecció de vins agosarats que recomanarà el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet: vins que per algun motiu se surten de la vessant més tradicional. Els vins d'aquesta selecció són el Berdie Amor, Miranda Espiells i Fera Ferotge.
  40,00
  40,00
 • Vins blancs versàtils
  Vins blancs versàtils
  32,00
  Quickview

  VINS BLANCS VERSÀTILS

  El nostre sommelier de capçalera, Ton Colet, ha seleccionat tres vins blancs que per les seves característiques no només ens funcionaran molt bé per acompanyar gran varietat de formatges sinó que també faran bona feina si complementeu l'àpat amb embotits, fumats o tot allò que us vingui de gust. Els vins són el Vinomi Can Descregut, Aucalà Blanc i Pissarres Blanc.
  32,00
  32,00
 • Vins negres versàtils
  Vins negres versàtils
  28,00
  Quickview

  VINS NEGRES VERSÀTILS

  El nostre sommelier de capçalera, Ton Colet, ha seleccionat tres vins negres que ens funcionaran molt bé amb els formatges que afinem a Xerigots. Vins que seran una agradable companyia a les elaboracions formatgeres. Viladellops Garnatxa: Pura fruita vermella amb el toc mineral del terreny calcari del Massís del Garraf Aucalà negre: Garnatxa Negra i Carinyena amb un lleuger pas per bota. Un Terra Alta tot terreny. Petit Pissarres: Fruita negra, sotabosc i el record de la llicorella del Priorat és el que trobarem en aquest cupatge tradicional de la zona.
  28,00
  28,00
 • Vins selecció especial
  Vins selecció especial
  39,00
  Quickview

  VINS SELECCIÓ ESPECIAL

  Ton Colet és el nostre sommelier de capçalera i per acompanyar la Selecció de Formatges Especial, ens proposa aquests 3 vins: Mysti Blanc (DO Penedès), Blanc de Clossos (DOQ Priorat) i Pissarres (DOQ Priorat).
  39,00
  39,00
 • Vins selecció Xerigots
  Vins selecció Xerigots
  30,00
  Quickview

  VINS SELECCIÓ XERIGOTS

  Aquests són els vins de la casa, els vins que ens han acompanyat sempre a Xerigots. Els nostres vins de capçalera, un blanc, un escumós i un negre que mai fallen. En aquest cas trobareu Viladellops Xarel·lo (DO Penedès), Pissarres Blanc (DOQ Priorat) i Descregut Escumós (Corpinnat).
  30,00
  30,00