Activitats

Filters

S'estan visualitzant 2 resultats

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 products

 • 35,0045,00
  Quickview

  Tastos de Pell de Gallina – 10 anys de XERIGOTS

  Aquesta tardor Xerigots fa 10 anys. Un aniversari molt especial i únic que volem compartir amb les persones que ens han acompanyant durant aquests anys, la gent que s’ha emocionat al tastar els nostres formatges o quan han descobert l’Obrador i els seus cups. Per aquest motiu aquesta tardor engeguem els ‘Tastos de Pell de Gallina’, unes activitats que aniran molt més enllà buscant esprémer encara més la polivalència del formatge. La proposta es podrà gaudir amb dos formats: a casa o bé presencialment a l’Obrador. I, en els dos casos, guiats de forma telemàtica o presencial amb els guies habituals de Xerigots, Jordi Bertran i Víctor Cornejo, i amb el sommelier Ton Colet i l’arqueòleg i expert en cerveses i bourbons, David Bea.
  • Tastos de Pell de GallinaA CASA – cada setmana oferiran una caixa amb uns formatges i unes begudes per acompanyar (vins top premiats, cerveses, vins naturals o bourbons) amb una selecció de formatges i els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre al vespre us podreu connectar on-line amb l’Obrador, a través d’un enllaç que us facilitaran, on un dels guies us traçarà un recorregut per l’apassionant món del maridatge del formatge. Els podreu trobar aquí.
  • ‘Tastos de Pell de Gallina’ A L'OBRADOR – si preferiu una experiència presencial, els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre oferirem un tast especial in situ a les nostres instal·lacions.
  ‘Formatges amb Vins catalans TOP’ - 15 d’octubre – Tast de Pell de Gallina –, amb el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 3 vins amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h. ‘Formatges amb cerveses’ - 22 d’octubreTast de Pell de Gallina - amb el sommelier i expert en cerveses, David Bea, i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 6 cerveses amb 12 formatges, a les 20h. ‘Formatges i vins naturals – 29 d’octubre – Tast de Pell de Gallina - amb el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 3 vins naturals amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h. ‘Formatges i bourbons’ – 5 de novembre – Tast de Pell de Gallina - amb el sommelier David Bea, i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 2 bourbons (6cl en total), 2 vins i 10 formatges a l’Obrador, a les 20h.  
  35,0045,00
  35,0045,00
 • 40,00
  Quickview

  Visita i tast de formatges i vins a Xerigots

  ,
  A l’Obrador Xerigots, en una antiga nau del segle XIX al carrer Comerç de Vilafranca, hi ha l’espai d’afinament de formatges, en antics cups ceràmics on abans s’emmagatzemava vi. La proposta és una visita per conèixer el procés d’afinament de formatges, les instal·lacions, i després, el tast: un tast de 5 vins amb 20 formatges. És tot un àpat! Es tracta d’un recorregut per conèixer diferents formes d’elaboració de formatges, posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge. El preu és de 40 euros per persona (aforament segons les restriccions sanitàries del moment).
  40,00
  40,00