Botiga

Filters

Veient 13–21 de 21 resultats

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

13-21 of 21 products

  • Tast a casa
    Tast a casa
    85,00
    Quickview

    SELECCIÓ PREMIUM AMB VINS (núm. 14)

    Descripció La selecció ideal pels amants dels formatges i dels vins. Una experiència excepcional que no et pots perdre. Els 10 formatges més top de Xerigots, peces especials i úniques que et sorprendran acompanyades de tres grans vins: Aucala Blanc, Pissarres negre i Descregut Corpinat. Madurat de vaca, Flor de manzana, Jersey Bio, Kitzstein-taler, Madurat de cabra, Ossau Iraty Fermier, Pecorino Sardo i  Smokey Blue S'acompanya amb informació sobre els formatges i consells de consum i maridatge. Entrega S'entreguen de dimarts a divendres. Si vols la selecció d'un dia per l'altre, cal fer la comanda abans de les 12h del dia anterior. Caixes entre 1,500 Kg i 1,600 Kg + les ampolles de vi Les comandes s’envien a través de SEUR FRIO. Enviaments a tot el territori espanyol peninsular. Per enviaments a Balears i Canàries, consulteu-nos el preu a info@xerigots.cat.
    Descompte de 4 euros per aquest producte amb el codi OBRADOR si reculls la teva selecció a l’Obrador de Xerigots. Dins de la cistella de compra activa el cupó i indica a les Notes de la comanda el dia i l'hora que vindràs a recollir-la: de dimarts a divendres de 7 a 15:30h
    85,00
    85,00
  • Sense lactosa
    Sense lactosa
    46,00
    Quickview

    SELECCIÓ SENSE LACTOSA (núm. 4)

    Descripció La selecció ideal per aquelles persones intolerants a la lactosa. Descobriràs que existeixen formatges sense lactosa que també són exquisits! Una selecció amb 10 formatges lactosa free i envasats al buit. S'acompanya amb informació sobre els formatges i consells de consum i maridatge. Caixes entre 1,700 Kg i 1,900 Kg. Entrega S'entreguen de dimarts a divendres. Si vols la selecció d'un dia per l'altre, cal fer la comanda abans de les 12h del dia anterior. Les comandes s’envien a través de SEUR FRIO que ens informen que, a causa de les circumstàncies actuals, no poden garantir els terminis de lliurament habituals. Per tant, les entregues es podrien endarrerir un dia.  Enviaments a tot el territori espanyol peninsular. Per enviaments a Balears i Canàries, consulteu-nos el preu a info@xerigots.cat.
    Descompte de 4 euros per aquest producte amb el codi OBRADOR si reculls la teva selecció a l’Obrador de Xerigots. Dins de la cistella de compra activa el cupó i indica a les Notes de la comanda el dia i l'hora que vindràs a recollir-la: de dimarts a divendres de 7 a 15:30h
    46,00
    46,00
  • 35,0045,00
    Quickview

    Tastos de Pell de Gallina – 10 anys de XERIGOTS

    Aquesta tardor Xerigots fa 10 anys. Un aniversari molt especial i únic que volem compartir amb les persones que ens han acompanyant durant aquests anys, la gent que s’ha emocionat al tastar els nostres formatges o quan han descobert l’Obrador i els seus cups. Per aquest motiu aquesta tardor engeguem els ‘Tastos de Pell de Gallina’, unes activitats que aniran molt més enllà buscant esprémer encara més la polivalència del formatge. La proposta es podrà gaudir amb dos formats: a casa o bé presencialment a l’Obrador. I, en els dos casos, guiats de forma telemàtica o presencial amb els guies habituals de Xerigots, Jordi Bertran i Víctor Cornejo, i amb el sommelier Ton Colet i l’arqueòleg i expert en cerveses i bourbons, David Bea.
    • Tastos de Pell de GallinaA CASA – cada setmana oferiran una caixa amb uns formatges i unes begudes per acompanyar (vins top premiats, cerveses, vins naturals o bourbons) amb una selecció de formatges i els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre al vespre us podreu connectar on-line amb l’Obrador, a través d’un enllaç que us facilitaran, on un dels guies us traçarà un recorregut per l’apassionant món del maridatge del formatge. Els podreu trobar aquí.
    • ‘Tastos de Pell de Gallina’ A L'OBRADOR – si preferiu una experiència presencial, els divendres 15, 22, 29 d’octubre i 5 de novembre oferirem un tast especial in situ a les nostres instal·lacions.
    ‘Formatges amb Vins catalans TOP’ - 15 d’octubre – Tast de Pell de Gallina –, amb el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 3 vins amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h. ‘Formatges amb cerveses’ - 22 d’octubreTast de Pell de Gallina - amb el sommelier i expert en cerveses, David Bea, i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 6 cerveses amb 12 formatges, a les 20h. ‘Formatges i vins naturals – 29 d’octubre – Tast de Pell de Gallina - amb el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 3 vins naturals amb 12 formatges a l’Obrador, a les 20h. ‘Formatges i bourbons’ – 5 de novembre – Tast de Pell de Gallina - amb el sommelier David Bea, i els xerigotaires Jordi Bertran i Víctor Cornejo. Es tastaran 2 bourbons (6cl en total), 2 vins i 10 formatges a l’Obrador, a les 20h.  
    35,0045,00
    35,0045,00
  • Selecció agosarats
    Selecció agosarats
    40,00
    Quickview

    VINS AGOSARATS

    De tant en tant ens agrada descobrir nous cellers, nous estils d'elaboració o noves maneres d'entendre els vins d'una zona. Això serà la selecció de vins agosarats que recomanarà el nostre sommelier de capçalera, Ton Colet: vins que per algun motiu se surten de la vessant més tradicional. Els vins d'aquesta selecció són el Berdie Amor, Miranda Espiells i Fera Ferotge.
    40,00
    40,00
  • Vins blancs versàtils
    Vins blancs versàtils
    32,00
    Quickview

    VINS BLANCS VERSÀTILS

    El nostre sommelier de capçalera, Ton Colet, ha seleccionat tres vins blancs que per les seves característiques no només ens funcionaran molt bé per acompanyar gran varietat de formatges sinó que també faran bona feina si complementeu l'àpat amb embotits, fumats o tot allò que us vingui de gust. Els vins són el Vinomi Can Descregut, Aucalà Blanc i Pissarres Blanc.
    32,00
    32,00
  • Vins negres versàtils
    Vins negres versàtils
    28,00
    Quickview

    VINS NEGRES VERSÀTILS

    El nostre sommelier de capçalera, Ton Colet, ha seleccionat tres vins negres que ens funcionaran molt bé amb els formatges que afinem a Xerigots. Vins que seran una agradable companyia a les elaboracions formatgeres. Viladellops Garnatxa: Pura fruita vermella amb el toc mineral del terreny calcari del Massís del Garraf Aucalà negre: Garnatxa Negra i Carinyena amb un lleuger pas per bota. Un Terra Alta tot terreny. Petit Pissarres: Fruita negra, sotabosc i el record de la llicorella del Priorat és el que trobarem en aquest cupatge tradicional de la zona.
    28,00
    28,00
  • Vins selecció especial
    Vins selecció especial
    39,00
    Quickview

    VINS SELECCIÓ ESPECIAL

    Ton Colet és el nostre sommelier de capçalera i per acompanyar la Selecció de Formatges Especial, ens proposa aquests 3 vins: Mysti Blanc (DO Penedès), Blanc de Clossos (DOQ Priorat) i Pissarres (DOQ Priorat).
    39,00
    39,00
  • Vins selecció Xerigots
    Vins selecció Xerigots
    30,00
    Quickview

    VINS SELECCIÓ XERIGOTS

    Aquests són els vins de la casa, els vins que ens han acompanyat sempre a Xerigots. Els nostres vins de capçalera, un blanc, un escumós i un negre que mai fallen. En aquest cas trobareu Viladellops Xarel·lo (DO Penedès), Pissarres Blanc (DOQ Priorat) i Descregut Escumós (Corpinnat).
    30,00
    30,00
  • 40,00
    Quickview

    Visita i tast de formatges i vins a Xerigots

    ,
    A l’Obrador Xerigots, en una antiga nau del segle XIX al carrer Comerç de Vilafranca, hi ha l’espai d’afinament de formatges, en antics cups ceràmics on abans s’emmagatzemava vi. La proposta és una visita per conèixer el procés d’afinament de formatges, les instal·lacions, i després, el tast: un tast de 5 vins amb 20 formatges. És tot un àpat! Es tracta d’un recorregut per conèixer diferents formes d’elaboració de formatges, posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge. El preu és de 40 euros per persona (aforament segons les restriccions sanitàries del moment).
    40,00
    40,00