Botiga

Filters

Veient 13–16 de 16 resultats

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

13-16 of 16 products

  • Vins negres versàtils
    Vins negres versàtils
    28,00
    Quickview

    VINS NEGRES VERSÀTILS

    El nostre sommelier de capçalera, Ton Colet, ha seleccionat tres vins negres que ens funcionaran molt bé amb els formatges que afinem a Xerigots. Vins que seran una agradable companyia a les elaboracions formatgeres. Viladellops Garnatxa: Pura fruita vermella amb el toc mineral del terreny calcari del Massís del Garraf Aucalà negre: Garnatxa Negra i Carinyena amb un lleuger pas per bota. Un Terra Alta tot terreny. Petit Pissarres: Fruita negra, sotabosc i el record de la llicorella del Priorat és el que trobarem en aquest cupatge tradicional de la zona.
    28,00
    28,00
  • Vins selecció especial
    Vins selecció especial
    39,00
    Quickview

    VINS SELECCIÓ ESPECIAL

    Ton Colet és el nostre sommelier de capçalera i per acompanyar la Selecció de Formatges Especial, ens proposa aquests 3 vins: Mysti Blanc (DO Penedès), Blanc de Clossos (DOQ Priorat) i Pissarres (DOQ Priorat).
    39,00
    39,00
  • Vins selecció Xerigots
    Vins selecció Xerigots
    30,00
    Quickview

    VINS SELECCIÓ XERIGOTS

    Aquests són els vins de la casa, els vins que ens han acompanyat sempre a Xerigots. Els nostres vins de capçalera, un blanc, un escumós i un negre que mai fallen. En aquest cas trobareu Viladellops Xarel·lo (DO Penedès), Pissarres Blanc (DOQ Priorat) i Descregut Escumós (Corpinnat).
    30,00
    30,00
  • 40,00
    Quickview

    Visita i tast de formatges i vins a Xerigots

    ,
    A l’Obrador Xerigots, en una antiga nau del segle XIX al carrer Comerç de Vilafranca, hi ha l’espai d’afinament de formatges, en antics cups ceràmics on abans s’emmagatzemava vi. La proposta és una visita per conèixer el procés d’afinament de formatges, les instal·lacions, i després, el tast: un tast de 5 vins amb 20 formatges. És tot un àpat! Es tracta d’un recorregut per conèixer diferents formes d’elaboració de formatges, posar els sentits a prova per diferenciar els tipus de llet i els graus de maduració. I, alhora, veure com d’especial pot arribar a ser la simbiosi del vi i el formatge i les intensitats d’un maridatge. El preu és de 40 euros per persona (aforament segons les restriccions sanitàries del moment).
    40,00
    40,00