Formatges en Ruta

MOVEM XERIGOTS. FORMATGES EN RUTA

Xerigots es mou arreu de Catalunya per oferir una activitat única per endinsar-se al món del formatge en un espai màgic: gaudir de les sensacions del formatge dalt d’un autobús equipat com un restaurant d’alta gamma, amb el sostre de vidre i una cuina amb tots els serveis.

L’autobús Movem Xerigots pararà cada dissabte en una població catalana diferent per oferir tres experiències: l’Àpat Sota les Estrelles, el Tast Vespertí i la versió Take Away.

S’anuncien les comarques on pararà el bus i, a mesura que es vagin tancant les poblacions, s’informarà a través d’aquesta web i també a les persones que hagin comprat ja alguna experiència de la localització exacta.

Reserva aquella que t’interessi i viu els Formatges en Ruta.

Àpat sota les estrelles

 

La versió completa, l’experiència total de Movem Xerigots: gaudir d’un sopar amb el formatge com a protagonista: plats cuinats elaborats amb formatge i una selecció especial de formatges afinats per Xerigots per viure totes les sensacions que ofereix aquest producte únic. I tot acompanyat amb vi de qualitat elaborat al nostre país. Amb vint formatges i quatre vins)

Es gaudirà d’aquesta experiència de 20:30 a 23 hores.

Preu: 50 €
Aforament: 28

Tast Vespertí

 

La versió reduïda per veure com s’amaga el sol des de dalt de l’autobús mentre es tasten sis formatges especials i característics, afinats per Xerigots, i maridats amb tres  vins.

Es gaudirà d’aquesta experiència de 17:30 a 19 hores

Preu: 30 €
Aforament: 28

Take Away

 

Acosta’t a l’autobús i vine a conèixer-nos i recull una selecció de vuit formatges ja tallats, acompanyats amb fruita i fruits secs, perquè puguis gaudir-la a casa amb els teus. La caixa està pensada perquè la gaudeixin entre quatre i sis persones.

Es podrà recollir la selecció de les 18 a les 20h.

Preu: 30 €
Aforament: 30

Les cancel·lacions s’acceptaran fins a 72 hores abans de l’experiència, a través del correu electrònic info@xerigots.cat.

Les cancel·lacions representaran el reemborsament dels diners, no el canvi per una nova experiència. Si es vol fer un canvi de data, caldrà primer avisar per cancel·lar-la a info@xerigots.cat , es farà efectiu el reemborsament, i la persona client podrà reservar de nou un altre dia.

En cas de cancel·lació per força major per part de Xerigots, es retornaran els diners o s’oferirà una nova data per gaudir de l’experiència.

Toggle title

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui